Şule YILDIZOĞLU - Okul Müdürü

Şule YILDIZOĞLU - Okul Müdürü

          Çanakkale Turgut Reis Ortaokulu Müdürü Şule Yıldızoğlu Karabük doğumludur. Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Ana Sanat Dalında, Yüksek Lisansını Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Alanında tamamladı.   Öğretmenlik mesleğini Teknoloji ve Tasarım öğretmeni olarak sırasıyla İstanbul, Çanakkale/Merkez, Çanakkale/Biga ve yine Çanakkale/Merkez’de devam ettirmiştir.

           Çanakkale Cevat Paşa Orta Okulunda Müdür Yardımcılığı, Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezinde Müdürlük görevlerinde bulunmuştur

           Katıldığı Türkiye Yenilikçi Öğretmenler Forumunda 2011 yılında Proje Destek öğretmeni olduğu “Akıllı Tablet” Projesi ile Türkiye 3.olmuştur. 

           2012 Türkiye Yenilikçi Öğretmenler Forumunda Proje Liderliğini yaptığı “ 3E- Engelsiz Empatik Eğitim projesi” ile Türkiye 1.olmuş, aynı yıl Fas´ta yapılan Orta Asya ve Afrika (Middle East and Africa 2012 Forum) Forumunda Türkiye’yi temsil etmiştir. Bu proje ile Türkiye PDR Derneği yılın Empati Ödülü adayı seçilmiştir.

          2013 Türkiye Yenilikçi Öğretmenler Forumunda Proje Liderliğini yaptığı “ Yeniden Yeni(Renew) Projesi” ile yine Türkiye 1.olmuş, 2014 yılında İspanya-Barselona’da yapılan Dünya (Global) Forum’unda bu proje ile Türkiye ile Orta Asya ve Afrika’yı temsil etmiştir.

          2014 yılında Çanakkale İlinin Yılın Öğretmeni seçilmiş,  Ankara’da “Türkiye’nin 81 Fark Yaratan Öğretmeni” nden biri olarak gerçekleştirilen Başbakanlık programı ve Cumhurbaşkanlığı Resepsiyonu’nda Çanakkale öğretmenlerini temsil etmiştir.

          2015-2016 Eğitim öğretim yılı itibarıyla Turgut Reis ortaokulunda görev yapmaktadır.

 

(286) 217 2941 Eposta